Facebook Pixel

Medland Webinar 

– Waarom kopen aan de Costa Blanca Noord?   

 Donderdag om 19.00 uur

Januari

14

Waarom kopen aan de Costa Blanca Noord?

De Costa Blanca Noord wordt al vele jaren door verschillende nationaliteiten gekozen als vakantiebestemming en als woonplaats. Dit komt vooral door het geweldige microklimaat, de gevarieerde levensstijl en de uitstekende vervoersverbindingen vanaf het nabijgelegen vliegveld van Alicante.

Van Denia tot Alicante, met een kustlijn van ongeveer 150 km, is de Costa Blanca Noord een gebied waar de zee en de bergen perfect samengaan om een landschap van uitzonderlijke schoonheid te creëren, bezaaid met spectaculaire kliffen en kleine baaien, en natuurlijk de grote witte zandstranden!

Medland is de ideale partner voor u om alles te weten te komen over het gebied en waarom de Costa Blanca Noord uw ideale locatie zou kunnen zijn. Met Medland heeft u de keuze uit meer dan 200 nieuwbouwprojecten duizenden woningen dus.

Appartementen aan het strand in Villajoyosa

Vanaf €173,000

Geschakelde villa’s met panoramisch uitzicht

Vanaf €266,000

Luxe appartementen met uitzicht op zee

Vanaf €513,000

Ons Team

De Presentatoren

Carolina Van Impe

Medland Sales Consultant

Carolina woont en werkt al tien jaar in Spanje. Zij kent er het leven door en door. Deze uitgebreide ervaring is essentieel voor haar werk in ons bedrijf. Ze heeft talloze tevreden klanten bij Medland Spanje.

Viktor Janic

Medland Sales Consultant

Viktor komt oorspronkelijk uit België, waar hij een diploma industriële wetenschappen behaalde. Hij kwam in 1990 naar Spanje en heeft sinds 1997 een succesvolle carrière in de vastgoedsector opgebouwd. Uw belang is zijn prioriteit. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Spaans, Engels, Duits, en Frans.

Robert Abma

Medland Sales Consultant

Robert werkte in Nederland en Duitsland al in de bouwsector. ‘Never change a winning team’ en dus zette hij dat werk voort toen hij 20 jaar geleden naar Spanje verhuisde. Zijn kinderen zijn hier geboren en hij kent het gebied als geen ander. Zijn uitgebreide ervaring wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Hij spreekt Nederlands, Spaans, Engels en Duits.

Ronald Van der Velden

Medland Sales Consultant

Ronald heeft ruime ervaring in de Spaanse vastgoedsector en heeft de afgelopen 15 jaar honderden kopers uit Nederland en België geadviseerd. Zijn uitgebreide kennis bestrijkt alle fasen van de aankoop. Hij spreekt Nederlands, Engels en Spaans.