Facebook Pixel

Infodagen vastgoed Spanje in Breukelen

Ontdek alles wat de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol u kunnen bieden

17 en 18 februari BREUKELEN  

Van der Valk Hotel Breukelen

09:30 – 17:00 uur 

Stationsweg 91 | 3621 LK Breukelen

WAT DOEN WIJ

Wat kunt u verwachten van deze infodagen?

Vastgoedmarkt

Ontdek de beste locaties, de verschillen tussen de kusten, onze prognose van prijzen en leer over de Medland-manier om het kiezen van de beste woning te vergemakkelijken.

Financiering

Ontdek uw hypotheekopties in Spanje

Juridische aspecten

Het advocatenkantoor SGM Abogados vertelt hoe u veilig kan aankopen en ook eventuele vragen of twijfels worden behandeld.

 

Persoonlijk gesprek

Vragen over de vastgoedmarkt in Spanje en over het aankoopproces? U kunt deze in een persoonlijk gesprek aan een van onze zeer ervaren medewerkers voorleggen.

OVER ONS

Ervaring en professionaliteit

Medland Spanje is een makelaarskantoor gevormd door mensen die beschikken over ruime ervaring in de vastgoedsector. Het team bestaat uit professionals uit verschillende landen en heeft een gemeenschappelijk doel: burgers uit alle landen te helpen om hun ideale huis in Spanje te vinden.

Het bedrijf heeft haar business model gebaseerd op kwaliteit in dienstverlening, zowel in productselectie, presentatie, ondersteuning en begeleiding van klanten via het callcenter, ondersteuning tijdens het bezoek aan de huizen als in de after sales service.

Inspectiebezoek

Kom en ontdek het zelf!

Als u droomt van een nieuwe woning aan de Spaanse Middellandse Zee, nodigen wij u uit om ons aanbod te komen bekijken.

We stellen u een begeleide rondleiding voor zodat u ons aanbod leert kennen. We hebben vele jaren ervaring zodat we u op de meest doeltreffende wijze onze zones en woningen kunnen voorstellen. Zonder tijdverlies en altijd met een luisterend oor, stippelen we de weg uit die het best is aangepast aan uw noden.

Ontdek alles wat u moet weten over het kopen van een woning in Spanje

MEDLAND Spanje organiseert regelmatig events en seminaries waar alle aspecten van het kopen van vastgoed in Spanje besproken worden.

Ons eerstkomende event vindt plaats op 17 en 18 februari in Breukelen, in het van der Valk hotel, van 9.30 uur tot 17.00 uur.

De seminaries vinden meerdere keren per dag plaats.

Wacht niet langer en maak nu een afspraak!

BREUKELEN - 17 et 18 februari 2024

Van der Valk Hotel Breukelen

   Stationsweg 91 3621 LK Breukelen

SCHRIJF U IN

Registreer uw bezoek en wij zullen ons informatiepakket met nuttige informatie over het aankoopproces en de nieuwste versie van onze productcatalogus voor u klaarleggen.

events.manager@medlandspain.com

+31 (0) 30 237 10 20

REGISTRATIEFORMULIER