Facebook Pixel

Infodagen vastgoed Spanje in Eindhoven

Ontdek alles wat de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol u kunnen bieden

11 en 12 februari   EINDHOVEN 

Van der Valk Hotel Eindhoven

09:30 – 17:00 uur 

Aalsterweg 322 | 5644 RL Eindhoven

WAT DOEN WIJ

Wat kunt u verwachten van deze infodagen?

Persoonlijk gesprek

Vragen over de vastgoedmarkt in Spanje en over het aankoopproces? U kunt deze in een persoonlijk gesprek aan een van onze zeer ervaren medewerkers voorleggen.

Investeringsprojecten

Bij Medland hebben we verschillende projecten die u een maximaal rendement op uw investering garanderen. Kopen op plan garandeert u de beste prijzen en een maximale opwaardering.

De beste nieuwbouwwoningen

Meer dan 600 projecten en vrijstaande villa’s met zwembad aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol

Gratis informatiepakket

Ontvang onze nieuwbouwcatalogus (editie 2023) en ook de aankoopgids.

OVER ONS

Ervaring en professionaliteit

Medland Spanje is een makelaarskantoor gevormd door mensen die beschikken over ruime ervaring in de vastgoedsector. Het team bestaat uit professionals uit verschillende landen en heeft een gemeenschappelijk doel: burgers uit alle landen te helpen om hun ideale huis in Spanje te vinden.

Het bedrijf heeft haar business model gebaseerd op kwaliteit in dienstverlening, zowel in productselectie, presentatie, ondersteuning en begeleiding van klanten via het callcenter, ondersteuning tijdens het bezoek aan de huizen als in de after sales service.

Inspectiebezoek

Kom en ontdek het zelf!

Als u droomt van een nieuwe woning aan de Spaanse Middellandse Zee, nodigen wij u uit om ons aanbod te komen bekijken.

We stellen u een begeleide rondleiding voor zodat u ons aanbod leert kennen. We hebben vele jaren ervaring zodat we u op de meest doeltreffende wijze onze zones en woningen kunnen voorstellen. Zonder tijdverlies en altijd met een luisterend oor, stippelen we de weg uit die het best is aangepast aan uw noden.

SCHRIJF U IN

Registreer uw bezoek en wij zullen ons informatiepakket met nuttige informatie over het aankoopproces en de nieuwste versie van onze productcatalogus voor u klaarleggen.

events.manager@medlandspain.com

+31 (0) 30 237 10 20

REGISTRATIEFORMULIER