Facebook Pixel

7 Voordelen van het Kopen van een Nieuwbouwwoning

 

Iets nieuws kopen is heel erg leuk. Van een kledingstuk tot een auto en zeker ook een huis. Uw eigen huis waarvoor u zelf de keukenmaterialen kan kiezen, uw eigen tegels, uw eigen kleuren. En in vele gevallen ook een volledig nieuwe inrichting. Bij Medland zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw. Daarom ook dat wij u zeker kunnen helpen in het vinden van uw ideale woning.

Dit zijn de 7 redenen waarvan wij denken dat ze u zullen helpen om voor een nieuwe woning te kiezen in plaats van voor een tweedehandswoning, -villa of -appartement.

1. Betere thermische en akoestische isolatie

Sinds 2011 moeten alle woningen voldoen aan de minimale isolatie-eisen. Daarom zijn de nieuwe woningen in dit opzicht superieur aan eerder gebouwde woningen.

2. Tienjarige garantie

Alle nieuwe woningen zijn voorzien van een verzekering die u tien jaar lang beschermt tegen mogelijke structurele gebreken en ook garanties op andere aspecten, zoals installaties of afwerkingen.

3. Moderne stijl

De vraag van de nieuwe, jongere kopers richt zich op hedendaags design. Dat betekent dat de huidige moderne stijl zijn waarde langer houdt dan de vroegere traditionele stijl.

4. Meer helderheid

U zult merken dat in de nieuwe projecten grote ramen overheersen. Zo kan u nog veel meer van het mediterrane licht genieten. En dat is toch één van de belangrijkste factoren bij het kopen van een woning aan onze Spaanse kust.

5. Grote terrassen, tuin of solarium

Alle nieuwe projecten hebben een grote buitenruimte in de vorm van grote terrassen. Tuinen zijn zeer functioneel aangelegd. De meeste bovenverdiepingen van een appartementsgebouw hebben ook een ruim solarium. Zo kunt u optimaal van uw verblijf in het buitenland genieten.

6. Een slimmere distributie

Open plan voert de boventoon. De keuken is meestal geïntegreerd als onderdeel van de leefruimte. Ook is er een duidelijke scheiding tussen het daggedeelte en het nachtgedeelte.

7. Grotere potentie op winst, betere ROI (Return on Investment)

De moderne stijl van de woningen en de mooiere tuinen en zwembaden van de nieuwe projecten zijn heel populair bij vakantiegangers. De grotere vraag naar deze moderne woningen vertaalt zich in een grotere bezetting en dus een grotere winstgevendheid voor u, of met andere woorden een betere ROI.

Wij zijn DE specialist in nieuwbouw aan de Costa Blanca en de Costa Cálida. Denkt u dat Medland wel eens die ideale partner voor u zou kunnen zijn?  Laat dan zeker op onze website www.medlandspanje.nl uw gegevens achter zodat onze zeer ervaren collega´s u nog beter kunnen helpen bij uw zoektocht naar die ideale vakantiestek!