Facebook Pixel

Gepersonaliseerd en uitgebreid online videogesprek

U vindt op het internet heel veel webinars over ‘kopen in Spanje’. Spijtig genoeg gaat het dan meestal over algemene onderwerpen en coveren ze vaak niet wat U echt graag wil weten. Misschien krijgt u de mogelijkheid om aan het einde een vraag te stellen, maar dat kunnen die andere honderden kijkers natuurlijk ook.

Bij Medland Spanje krijgt u iets heel unieks: een 1 uur durende Zoom-meeting met een van onze lokale superervaren verkopers. De informatie die u krijgt, zal niet algemeen zijn, maar juist heel persoonlijk en op maat gemaakt. Het gaat er vooral om u beter te leren kennen zodat u daarna van ons nog betere informatie zult ontvangen. U kunt ons natuurlijk ook vragen stellen over specifieke woningen of over het aankoopproces in Spanje. U heeft de verkoper dat uur geheel te uwer beschikking.

De zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca of Costa Calida begint bij het kiezen van de juiste locatie voor u. U kunt heel veel lezen over een gebied, u kunt praten met landgenoten die er al kochten of u kunt er zelfs een tijdje huren. Dat is allemaal niet nodig wanneer u op pad gaat met een verkoper die al honderden klanten gelukkig heeft gemaakt. Door zijn/haar jarenlange ervaring vindt u samen de omgeving die voor u ideaal is en waar u zowel nu als in de toekomst gelukkig zult zijn. U krijgt o.a. informatie over:

• Hypotheken
• De interessantste woningen op dit moment
• De juiste omgeving voor u
• Transport
• Scholen
• Stranden
• Golf courses

Medland Spain is een grote firma met voor elke fase een specialist voor u. 10 collega´s zijn ook Nederlandstalig. Zij helpen u met veel plezier om uw ideale woning te vinden.

Viktor Janic
Robert Abma
Ronald Van der Velden
Carolina Van Impe
Eveline Feytons
Lieve Leysen
Sabrina Carmans
Bianca Saarloos

Boek HIER uw gepersonaliseerde Zoom-Meeting.

Hebt u het heel druk? Bespaar dan juist heel veel tijd door op deze Zoom-uitnodiging in te gaan. Medland zoekt hierna immers heel gericht een woning voor u.

U kunt nu boeken voor een persoonlijk gesprek op weekdagen tussen 10 en 21 uur en tijdens het weekend van 10 tot 14 uur.

REGISTER FORM