Facebook Pixel

 Medland Webinar 

– Koopproces van een woning in Spanje   

Dit webinar vond reeds plaats

December

17

Koopproces van een woning in Spanje 

We weten dat het kopen van een woning een van de belangrijkste beslissingen is die we in ons leven nemen. Wanneer de woning die we willen kopen in een ander land ligt dan het onze, willen we natuurlijk nog beter voorbereid zijn.

Neem daarom deel aan ons webinar over het «Koopproces van een woning in Spanje». Onze deskundigen delen daarin hun jarenlange ervaring met u. Op die manier verloopt uw aankoop vanuit een praktisch, juridisch en financieel oogpunt volgens een veilig proces, met alle nodige garanties.

Moderne villa in El Raso, Guardamar

Vanaf €294,000

Geschakelde villa’s in Ciudad Quesada

Vanaf €251,500

Appartementen in Los Balcones, Torrevieja

Vanaf €169,900

Ons Team

De Presentatoren

Carolina Van Impe

Medland Sales Consultant

Carolina woont en werkt al tien jaar in Spanje. Zij kent er het leven door en door. Deze uitgebreide ervaring is essentieel voor haar werk in ons bedrijf. Ze heeft talloze tevreden klanten bij Medland Spanje.

Viktor Janic

Medland Sales Consultant

Viktor komt oorspronkelijk uit België, waar hij een diploma industriële wetenschappen behaalde. Hij kwam in 1990 naar Spanje en heeft sinds 1997 een zeer succesvolle carrière in de vastgoedsector opgebouwd. Uw belang is zijn prioriteit. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Spaans, Engels, Duits, en Frans.

Kasper Hetterschijn

Medland Aftersales Department

Onze collega aftersales Kasper woont samen met zijn hele gezin sinds 2012 in Elche.
Hij werkt sinds 2012 ook in de vastgoedsector en deed bij verschillende Spaanse firma´s ervaring op.Sinds 2 jaar is hij onze collega aftersales bij Medland.
Zijn ervaringen in Nederland en Spanje en zijn klantgericht en oplossingsgricht denken maken dat onze klanten heel tevreden zijn over hem.

Diego Slosse

SGM Abogados

Diego Slosse is Belgisch. Hij heeft zijn universitaire studies in verschillende landen doorlopen. Hij werkt bij het advocatenkantoor SGM Abogados, en adviseert er buitenlanders op juridisch vlak bij hun aankoop van een woning in Spanje. Hij biedt zijn klanten een onafhankelijke dienst aan, in hun eigen taal. Dit maakt uw aankoop van een woning in Spanje tot een eenvoudig en veilig proces. Hij spreekt Nederlands, Frans, Engels en Spaans.