Facebook Pixel

Medland Webinar 

– Waarom kopen aan de Costa Blanca Zuid?  

Dit webinar vond reeds plaats

December

10

Waarom kopen aan de Costa Blanca Zuid?

De Costa Blanca, en in het bijzonder het zuidelijk gebied, is de laatste jaren een favoriete bestemming geworden voor Nederlandse en Belgische kopers. Ontdek waarom zoveel mensen geïnteresseerd zijn in wat dit deel van Spanje te bieden heeft.

De zuidelijke Costa Blanca is de kuststrook die zich uitstrekt van Alicante tot Pilar de la Horadada. Duinen, palmbomen en lange stranden vormen een landschap dat sinds de jaren zeventig duizenden Europeanen heeft aangetrokken om er een woning te kopen.

Neem deel aan ons live webinar en ontdek, samen met onze zeer ervaren adviseurs, dit prachtige gebied langs de Middellandse Zee. De aangeboden nieuwe woningen zijn buitenkansjes, want ze hebben een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in Spanje.

Moderne villa in El Raso, Guardamar

Vanaf €294,000

Geschakelde villa’s in Ciudad Quesada

Vanaf €251,500

Appartementen in Los Balcones, Torrevieja

Vanaf €169,900

Ons Team

De Presentatoren

Carolina Van Impe

Medland Sales Consultant

Carolina woont en werkt al tien jaar in Spanje. Zij kent er het leven door en door. Deze uitgebreide ervaring is essentieel voor haar werk in ons bedrijf. Ze heeft talloze tevreden klanten bij Medland Spanje.

Viktor Janic

Medland Sales Consultant

Viktor komt oorspronkelijk uit België, waar hij een diploma industriële wetenschappen behaalde. Hij kwam in 1990 naar Spanje en heeft sinds 1997 een succesvolle carrière in de vastgoedsector opgebouwd. Uw belang is zijn prioriteit. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Spaans, Engels, Duits, en Frans.

Robert Abma

Medland Sales Consultant

Robert werkte in Nederland en Duitsland al in de bouwsector. ‘Never change a winning team’ en dus zette hij dat werk voort toen hij 20 jaar geleden naar Spanje verhuisde. Zijn kinderen zijn hier geboren en hij kent het gebied als geen ander. Zijn uitgebreide ervaring wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Hij spreekt Nederlands, Spaans, Engels en Duits.

Ronald Van der Velden

Medland Sales Consultant

Ronald heeft ruime ervaring in de Spaanse vastgoedsector en heeft de afgelopen 15 jaar honderden kopers uit Nederland en België geadviseerd. Zijn uitgebreide kennis bestrijkt alle fasen van de aankoop. Hij spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

SCHRIJF U NU IN

Vul het onderstaande formulier in. U ontvangt een e-mail met de link naar ons Webinar. De juiste datum en tijd zijn aangegeven.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

 

REGISTRATIE FORMULIER