Facebook Pixel

Wat is een Inspectiebezoek?

U wint veel tijd door uw inspectiebezoek bij een makelaarskantoor zoals Medland Spanje te boeken. U krijgt van ons namelijk een individueel, op uw maat en uw wensen georganiseerde trip.

De zeer professionele MEDLAND adviseurs helpen u uw ideale woning te vinden, binnen het door u vooropgestelde budget. Eén van onze vastgoedadviseurs begeleidt u gedurende 3 tot 4 intensieve dagen en gaat samen met u op zoek naar die ideale woning die aan al uw eisen voldoet.

Uw verkoper staat reeds op u te wachten wanneer u toekomt op het vliegveld van Alicante of Murcia. Indien gewenst brengt hij u eerst naar uw hotel waar u alvast kunt inchecken en uw bagage afzetten. Afhankelijk van de aankomsttijd van uw vlucht bezoekt u samen nog dezelfde dag de eerste woningen en verkent u de streek.

Een goed gepland bezoek maakt het hele verschil; u heeft voor uw bezoek al uitgebreid gesproken met één van onze adviseurs waardoor onze collega-verkoper u reeds begrijpt en hij/zij een optimale reisroute voor u heeft ingepland waarbij u geen tijd verliest of onnodige kilometers aflegt. En, waar nodig, met voldoende rust- en ontspanningsmomenten! Doordat al onze verkopers jarenlange ervaring hebben kunnen zij de reisroute ook nog aanpassen mocht u uw wensen willen bijstellen.

Wanneer u de woning vindt die u wilt kopen, helpt Medland u ook met de volgende stappen.

Wilt u een nieuwe moderne woning aankopen dan moet u zeker bij Medland Spanje zijn. U krijgt dan namelijk een specialist in nieuwe moderne woningen. U heeft een keuze uit meer dan 300 verschillende projecten, verspreid over de Noordelijke en Zuidelijke Costa Blanca en de Costa Calida – van appartementen tot luxevillas en vaak met adembenemende uitzichten.

Ons Inspectiebezoek omvat:

  • Goed voorbereid bezoek met woningen die aan uw wensen voldoen.
  • We halen u op bij aankomst in Alicante of Murcia en brengen u op het einde van de trip ook weer terug naar de luchthaven.
  • Verblijf in een 4* hotel.
  • Ontbijt en lunch voorzien door Medland.
  • Individuele bezichtingen.
  • Kennismaking met het gebied, ook op maat. U gaf op voorhand aan waar uw interesse naar uitgaat en uw verkoper, die de hele kust op zijn duimpje kent, neemt u mee naar de voor u interessante plaatsen.
  • Wij zorgen na aankoop ook dat u bij de beste advocaten en banken terecht kan.
  • Bezoek aan de kantoren van Medland om het zeer professionele aftersales team te ontmoeten. Uw aftersalescontact helpt u met alle papieren, met de inrichting, houdt het bouwproces in de gaten, enz. Medland geeft u hier een zeer unieke en uitgebreide service. Wij zijn er voor u!